nieuws


Handmade in Europe

                                                                     Mijn werk is uitgekozen om mee te doen in deze tentoonstelling in Hannover.

 

IVM de corona crisis is de tentoonstelling helaas niet live te bezoeken. de organisatie heeft de volgende video's gemaakt 

om toch een indruk te krijgen van het geëxposeerde werk.

https://youtu.be/dPYn8lYKDiE

https://youtu.be/Bf17nvo39Nk



Wij zijn te vinden op: Kornerstrasse 46 Keulen (D)  kijk ook op www.voggenreiter.com


HET AMSTERDAM MADE KEURMERK MAAKT LOKAAL SHOPPEN STEEDS MAKKELIJKER

Gistermiddag werden in het gloednieuwe Hotel Jakarta voor de derde keer de Amsterdam Made Keurmerken uitgereikt. Producten die door Amsterdam Made-makers volgens de voorwaarden binnen de metropoolregio geproduceerd worden, maken kans op het felbegeerde certificaat. De derde uitreiking was een bijzondere: maar liefst 26 bedrijven kregen het papiertje voor hun product in handen. Daarmee staat de teller op 54, en wordt het voor de consument steeds makkelijker producten van lokale makelij in huis te halen.

Groei

Onder het toeziende oog van de huidige Keurmerkhouders en de pers, werden de Keurmerken overhandigd.  Marit Timmerman, managing director van Amsterdam Made, is blij met de groei van het Keurmerk: “Deze uitreiking laat wederom zien wat voor prachtige producten in de regio worden vervaardigt. Dat je kaas uit de regio kunt krijgen, is algemeen bekend, maar dat je zelfs je kleding, zeep en nachtlampje uit Amsterdam kunt halen, weten veel mensen niet. Juist daarom is het Amsterdam Made Keurmerk zo waardevol”.

De grenzen over

Tijdens het Keurmerkevenement in Hotel Jakarta werden tevens de nieuwe plannen gepresenteerd. Begin volgend jaar zal - een deel van de - collectie te koop zijn bij vooraanstaande Amsterdamse hotels. Zo kunnen toeristen écht mooie souvenirs voor thuis meenemen, van lokale makers. 

“We willen niet alleen de inwoners van de stad laten zien wat voor moois er uit eigen stad te halen is, ook buiten de stadsgrenzen moeten maakproducten uit Amsterdam een podium krijgen”

“We willen niet alleen de inwoners van de stad laten zien wat voor moois er uit eigen stad te halen is, ook buiten de stadsgrenzen moeten maakproducten uit Amsterdam een podium krijgen. Via de hotellobby’s bereiken we een hele interessante doelgroep, de toerist,” zo vertelt Timmerman. Onder andere de Conscious HotelsHotel VDutch Design Hotel Artemis en Vondel Hotels nemen het assortiment op in hun lobbyshop.